Dream Home

  odbiory techniczne mieszkań i domów
kraków i okolice

Polityka Prywatności

Polityka

Pozostając na naszej Stronie, godzisz się na wykorzystywanie plików cookie, oraz innych plików pobranych na Twój dysk komputera w celu wyświetlenia tej strony. Jeśli nie wyrażasz takiej zgody opuść naszą stronę lub zablokuj pobieranie plików cooke w swojej przeglądarce. Informacje jak to zrobić znajdziesz na stronie producenta swojej przeglądarki.

 

Jakie dane o Tobie zbieramy?

 

Dane zbierane podczas rejestracji


Dane zbierane podczas transakcji zakupu


Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp... Dane te gromadzone są automatycznie i nie jesteśmy w stanie zidentyfikować Ciebie po tych danych. Służą do lepszej komunikacji pomiędzy naszym serwerem a twoja przeglądarką.

 

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres email, itp.

 

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

 

Dane osobowe wykorzystujemy tylko i wyłącznie do kontaktu z Tobą lub zawarcia transakcji zakupu towaru lub usługi. W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierana podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji transakcji, w tym pobrania od Ciebie pieniędzy oraz wysłania Tobie zamówionego towaru. Twoje dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej transakcje płatnicze lub firmie kurierskiej. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać zakupu towaru lub usługi.

Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci naszego Newslettera. Zostaniesz zapytany czy chcesz otrzymywać Newsletter podczas rejestracji.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku poprzez oprogramowanie na serwerze i nie mamy na to wpływu.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości, jeśli organ zwróci się o nie i nie będziemy mogli mu odmówić.

 
W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

 

 

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?
 

Jeżeli w przyszłości strona będzie udostępniała możliwość rejestracji użytkowników i zarejestrujesz się to po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Dane, będziesz mógł wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

 

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych takich jak imię czy nazwisko. Zawierają informację z jakiej strony Nas odwiedzasz, jaka masz przeglądarkę i system operacyjny, jaką rozdzielczość i kiedy odwiedziłeś stronę. Ponieważ w naszą stronę wkomponowane są treści dostarczane przez podmioty trzecie (np. Google Maps), również te serwisy mogą zapisywać informacje w plikach tekstowych na co nie mamy wpływu. 

 

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?
 

Nasze bazy danych, w których zapisane są informacje o Tobie zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich. Ponadto niektóre informacje takie jak hasło zapisane jest w sposób niejwany tj. szyfrem, tak aby nie było ono widoczne nawet dla nas.


Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.


Podmiot odpowiedzialny

Administratorem Danych Osobowych zgromadzonych podczas wizyty na stronie lub podczas dokonywania zakupów jest:

Firma Remontowo-Wykończeniowa Paweł Madej

Mydlarska 11, 32-043 Skała

NIP: 5130161595

 

Profilowanie

Nasza strona internetowa nie śledzi oraz nie posiada funkcji profilowania użytkowników, dlatego nie ma potrzeby abyś zgłaszał chęć zaprzestania profilowania.

 

Kontakt

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt.